Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Bár az ígért Csodaország nem különbözött sokban egy átlagos Sziget-naptól, a Quimby igyekezett varázsolni a nulladik napon. Az óriáskerék a helyén, a költözködés kipipálva, Horváth Csaba már tesztelte a palacsintát – kezdődhet a valódi szigetelés.

©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©

Kövessenek minket a Facebookon is!

hvg.hu Nagyítás

Sziget: Cipő emléknap és nemzeti dohánybolt külföldieknek- Nagyítás-fotógaléria

A hátizsákos külföldiek is megilletődtek az újfajta magyar módin, és értetlenül álltak sorba a Sziget egyetlen, ideiglenesen bezárt nemzeti dohányboltja előtt, miközben nagyszínpadon zenész társai emlékeztek Cipőre. Képriportunk a Sziget első napjáról, ami valójában persze nem is az első, hanem a minusz egyedik, de ez tulajdonképpen mindegy is.

hvg.hu Nagyítás

Ez az év legmelegebb napja - Nagyítás-fotógaléria

Hétfőn négy északkeleti megye kivételével az egész országra harmadfokú, piros figyelmeztetést tartott életben az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ), mert a napi középhőmérséklet 27-30 fok között alakul. A hőség ma tetőzik, néhol 40 fok körüli csúcshőmérséklettel. Életképek a legmelegebb napról.

Fülöp Máté (szerkesztő) Nagyítás

A hét képei - Nagyítás-fotógaléria

Először lehetett utazni a 4-es metrón, szurkolhattunk a magyaroknak a barcelonai vizes vébén, miközben az egész világon szenvedtek a nyári kánikulától. Képes összefoglalónk a hét fontosabb eseményeiről.