Tetszett a cikk?

Mennyit változottak az 1956-os forradalom legjelentősebb helyszínei? Hogyan festett a Nagykörút, amikor nem márkás autók, hanem tankok haladtak végig rajta? Hová ment a tömeg, és hogy néznek ki most a szétbombázott házak hült helyei? A csúszka húzásával megnézheti, mennyit változott Budapest '56 óta.

Kövessenek minket a Facebookon is!

Fülöp Máté (szerkesztő) Nagyítás

50 éve halt meg Edith Piaf – Nagyítás-fotógaléria

Soha nem volt könnyű élete a világ talán leghíresebb sanzonénekesnőjének. Nagy szerelme halála után rászokott az alkoholra és a morfiumra, de élete legnagyobb szenvedélye mindig is a színpad maradt – képösszefoglaló.

hvg.hu Nagyítás

Bejártuk: nézze meg velünk az új Zeneakadémiát! - Nagyítás-fotógaléria

Liszt Ferenc születésnapjára nyitják meg a Zenekadémia három éve bezárt kapuit. A szecessziós épületről lekaprták a szocialista idők festékrétegeit, így száz éves cirádákra és színekre bukkantak a restaurátorok. A koncertkedvelők örülhetnek, az autósok viszont utálni fogják a Liszt Ferenc téri átalakításokat. A hvg.hu bejárta az felújított épületet.

hvg.hu Nagyítás

Illegális bolhapiac a Városligetben – Nagyítás-fotógaléria

Százezres Picasso, gyanús porcelánmacskák, alternatív luxus – törvényi tiltás sem akadályozza meg a városligeti ócskapiac előretörését, mely így lassan a társadalom egy szőnyeg alá söpört rétegének minden eddiginél látványosabb vészjelzésévé válik. Meglátogattuk a groteszkségéről elhíresült, illegális bolhapiacot.