Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Hasogató fejfájás,karikás szemek, gyengéden átölelt ásványvizes üveg, Leslie Nielsen filmek és savanyúkáposzta - nekünk legalábbis így indult az új év, de mi is történt tegnap a világban? Fellapoztuk a hírügynökségek oldalait, hogy kiderítsük - az utolsó józan emlékek 2013-ból.

Tokióban az elsők között koccintottak az új évre
©
Indiában gyertyák gyújtottak
©
Vlagyimir Putyin orosz elnök hagyományos újévi beszéde után koccint az orosz Távol-Kelet második legnagyobb városában, Habarovszkban
©
Áder János köztársasági elnök és Weisz Fanni hallási fogyatékkal élő fotómodell az államfő újévi köszöntőjének televíziós felvételén a Sándor-palotában
©
A budapesti Kincsem Parkban megrendezett hagyományos óévbúcsúztató Ügetőszilveszter
©
Bakondi György ügyeletes tűzoltókkal koccintott
©
Ünneplők Rómában
©
Ferenc pápa megcsókol egy Kisjézus-szobrot az év végi hálaadó szertartáson a vatikáni Szent Péter-bazilikában
©
Ünneplő tömeg Velencében
©
Kapcsoljuk Párizst
©
Tűzijáték Londonban
©
Sokan elúsztak Rióban is
©
Eközben Hawaii-n
©
Fülöp Máté (szerkesztő) Nagyítás

Pintér, Vettel, Pistorius: ez volt 2013 a sportban - Nagyítás-fotógaléria

Világbajnokok lettünk vízilabdában, a fociválogatottat azonban bucira verték a románok és a hollandok. De legalább Hosszú Katinka és Gyurta Dani is bajnok lett. A világban folytatódott Vettel uralkodása a Forma 1-ben, a teniszben ketten váltogatták egymást a csúcson, a fociban nagy torna nem volt, de így is itt szurkoltak a legtöbben, a téli sportok versenyzői pedig a hamarosan kezdődő Téli Olimpiára készültek. Válogatás az év sportfotóiból.

Stiller Ákos - képszerkesztés Nagyítás

Homokzsák és trafikmutyi: Nagyítás az év képeiből

Földbe áll a Sólyom Airways, igazoltatják a hajléktalanokat, Horthy-szobrot avatnak, repülnek a homokzsákok és falra kerül a trafikmutyi: 2013 képekben, ahogy azt a hvg.hu fotóriporterei látták.

Stiller Ákos - képszerkesztés Nagyítás

Ez volt 2013: Az év képei a világból - Nagyítás-fotógaléria

Két pápa, ha találkozik; pusztító természet; katasztrófák, szegénység és lázadás; tiltakozók és merénylők; orrszarvú és papagáj; bukások és lebukások. A hvg.hu képszerkesztőinek válogatása a 2013 legérdekesebb képeiből a nagyvilágból.