Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Kabalacsók, kabalaállat, szerencseölelés, elkobzott telefonok és kiosztott vizsgalapok – hétfőn országszerte megkezdődtek a magyar írásbeli érettségi vizsgák.

Játszótéren a matematika érettségi előtt
©
Matematika érettségi a budapesti Zrinyi Miklós Gimnáziumban
©
Agyserkentő és segédeszköz
©
©
©
Megvan a beosztás
©
A kabalák is előkerültek
©
A ballagás nyoma a Kőrösi Csoma Sándor Két Tanítási Nyelvű Baptista Gimnáziumban
©
Utolsó hívás az érettségi előtt
©
©
©
©
Használható segítség...
©
...a telefonok viszont túl okosak
©
Magyar nyelv és irodalom érettségi a Szent László Gimnáziumban
©
©
©
Írásbeli a Kőrösi Csoma Sándor Két Tanítási Nyelvű Baptista Gimnáziumban
©
A Szent László Gimnáziumban
©
A nyíregyházi Vasvári Pál Gimnáziumban
©
©

Kövessenek minket a Facebookon is!

Fülöp Máté (szerkesztő) Nagyítás

II. János Pál pápa - pillanatok egy szent életéből - Nagyítás-fotógaléria

Halála után alig több mint kilenc évvel Ferenc pápa szentté avatta II. János Pált, a pápaság történetének első lengyel pápáját. 1978-tól haláláig, 2005-ig, huszonhét évig volt a katolikus egyház feje, így övé az összes eddigi pápa közül a harmadik leghosszabb hivatalban töltött idő. A wadowicei születésű, akkor 58 éves krakkói püspököt, Karol Wojtylát 1978. október 16-án választotta pápának a bíborosok testülete, miután elődje, I. János Pál harminchárom nap hivatalban töltött idő után elhunyt. Vele együtt XXIII. János pápát is szentté avatták a római Szent Péter Bazilikában. Képes összeállításunkban II. János Pál pápa életének pillanataiból válogattunk.

hvg.hu Nagyítás

Ha a Moulin Rouge táncosai csak egyetlen ruhadarabot hordanának... – Nagyítás-fotógaléria

A Moulin Rouge a világ talán leghíresebb kabaréja, Párizs egyik legfőbb turisztikai látványossága. De mi lenne a színpad az itt fellépő világsztárok nélkül… és mi lenne a táncosokkal a megfelelő lábbeli nélkül? A Maison Clairvoy 1945 óta működő, luxuscipők létrehozására szakosodott híres francia műhely, 1960 óta működik együtt a „Vörös Malommal”, hogy ellássa az itt fellépő sztárokat a strapabíró, kézzel készített topánkákkal. Belestünk a műhelybe.

hvg.hu Nagyítás

100 éves házak Budapesten – Nagyítás-fotógaléria

A Budapest100 elnevezésű program keretében a főváros évszázados épületeit lehetett megnézni. Ha lemaradt róla, akkor most bepótolhatja. Legalábbis megnézheti képeinket. Házak a múlt század árnyékából a Szellemkép Szabadiskola diákjainak fotóin.