Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Orbán Viktor autóba pattant, megemlékeztünk az elhunytakról, uszodává vált a velencei Szent Márk tér, trafikosok tiltakoztak Párizsban, kisiklott egy vonat, és már megint véresre verik magukat a hívők. Közben persze a NAV-elnök több heti bújkálás után bevallotta, ő is rajta van a kitiltottak listáján. A hét eseményei képekben.

Győr - Orbán Viktor és Rupert Stadler, az Audi AG. igazgatótanácsának elnöke az Audi TT Roadster gyártásindítási ünnepségén Győrben.
©
Budapest - Halottak napi megemlékezés a temetőben
©
Budapest - A Szabadság menete II. demonstráció a Szent Gellért téren szerda este. A menetet az Anonymous Operation Hungary és a Valódi Demokráciát Most! Occupy Hungary szervezte.
©
Berlin, Németország - Turisták fotózkodnak a híres Brezsnyev-Honecker csókot megörökítő festmény előtt.
©
Velence, Oroszország - Árvíz öntötte el a velencei Szent Márk teret szerdán.
©
Aleppó, Szíria - Az al-Kaida tagjai menekítenek egy bombatámadásban megsebesült férfit.
©
Párizs, Franciaország - Maszkban tiltakozó dohányárusok a Dohányárusok kongresszusán.
©
Betunia, Palesztina - Egy palesztin férfi dobja vissza a füstgránátot az izraeli katonáknak az izraeli Ofer katonai börtön bejáratának közelében.
©
Mazari-I-Sharif, Afganisztán - Afgán szénlapátoló munkás portréja. Az afgán gazdaság jelentősen javult a tálib rezsim 2001-es bukása óta, köszönhetően a nemzetközi segítségnyújtásnak. Az ország azonban a mai napig külföldi támogatásra szorul.
©
Kijev, Ukrajna - A kelet-ukrajnai oroszbarát szakadárokkal vívott harcokban 2014. augusztus 23. és október 10. között elesett ukrán katonák képeinek tablója Kijevben.
©
Algír, Algéria - Vonatbaleset helyszíne egy algíri pályaudvar területén, miután kisiklott egy személyvonat. A balesetben egy ember életét vesztette, hatvanöten megsérültek.
©
Lviv, Ukrajna - Nő emlékezik meg a közelmúltban elhunyt katonák sírjánál.
©
Újdelhi, India - Indiai síita muzulmán férfiak egy helyi mecset belső udvarán Újdelhi régi negyedében. Az ásúra gyászünnepén Huszein imámnak, Mohamed próféta unokájának haláláról emlékeznek meg a síita muzulmán hívők.
©
Kuangcsou, Kína - Bemutatták a dél-kínai Kanton (Kuangtung) tartományban fekvő Kuangcsou Csimelung Szafaripark panda hármas ikreit. A három bocs a kínai mesterséges pandatenyésztési program keretében született pontosan száz napja. Az óriáspandáknál rendkívüli a hármas ikrek világra jötte.
©
Montevideo, Uruguay - José Mujica uruguayi elnök és 1987-es Volkswagen Bogara az elnök otthonánál. A világ legszerényebb körülmények között élő államfőjének 2014. november 6-i közleménye szerint egy arab sejk egymillió dolláros ajánlatot tett a Bogarára. A 79 éves elnök nyilatkozata szerint, amennyiben elfogadja az ajánlatot, az autójáért kapott összeget a kormány Plan Juntos nevű otthonteremtési programjának adományozza.
©
Szerencsi Gábor fotója az idei, 22. alkalommal megrendezett Év Természetfotósa pályázaton. A hazai és határon túli, profi és amatőr természetfotósok csaknem négyezer képe közül válogatta ki a legjobbakat a zsűri. A díjakat kedden adták át a Magyar Természettudományi Múzeumban, ahol egyben megnyitották a pályázat legjobb képeiből rendezett kiállítást is.
©
London, Egyesült Királyság - John Pasche által, 1971-ben készített Rolling Stones logót készítik elő kiállításra. A művészt anno Mick Jagger szája ihlette meg.
©
Pratteln, Svájc - szamár esett egy csatornába, de végül épségben sikerült kimenekíteni
©
Los Angeles, Egyesült Államok - Jim Carrey és Jeff Daniels amerikai színészek a legendás kutyás autóban a Dumb és Dumber kettyó (Dumb And Dumber To) című filmjük bemutatóján Los Angelesben.
©
Frankfurt, Németország - Macska az üvegajtó mögött.
©

Kövessenek minket a Facebookon is!