Tetszett a cikk?

Túlvagyunk az ajándékozáson, lassan elfogy a mákos bejgli is. Keresve sem találhat jobb programot, mint a cuki és kevésbé cuki állatos képek nézegetése. 2014 az állatvilágban.

Mirát, India - Elszabadult leopárd tartotta rettegésben egy észak-indiai nagyváros lakóit februárban. A pánik miatti tülekedésben többen megsérültek, a város iskoláit és piacait egy időre zárva kellett tartani. Az állat egy katonai kórházba is beszabadult, melynek 11 páciensét biztonságos helyre menekítették. A leopárdot sikerült bezárni a kórház területére, ahonnan azonban végül - az őrök figyelmét elkerülve - mégis sikerült megszöknie egy ablakon át.
©
Mulhouse, Franciaország - Jegesmedve úszik az állatkertben.
©
Pratteln, Svájc - Csodával határos módon nem esett baja annak a szamárnak, ami egy csatornába szorult be Svájcban. Az állatot a tűzoltók húzták ki.
©
Wiesbaden, Németország - Mosómedvepacsi az állatkertben.
©
Peking, Kína - Kutyafrizura. Mini uszkár a Kínai Nemzetközi Kisállat Kiállításon.
©
Berlin, Németország - Varjúvacsora a kancellária épületének tetején.
©
Rancagua, Chile - Amikor az embert figyelik a ketrecben. A ráccsal védett autóban utazó turisták közvetlen közelről figyelhetik meg a vadállatokat a chilei Szafari Parkban.
©
Budapest - Nemzetközi macskakiállítás
©
Sabucedo, Spanyolország - Résztvevők küzdenek egy vadlóval a hagyományos Rapa das Bestast fesztiválon. A négyszáz éve élő hagyomány résztvevői lehozzák a környező hegyekből a félig vad lovakat, és többek között a sörényük, farkuk levágásával betörik őket.
©
Los Angeles, Egyesült Államok - Közép- és Dél-Amerika dzsungeleiben őshonos királykeselyű a Los Angeles-i állatkertben.
©
Brno, Csehország - Atlaszlepke pihen meg egy látogató orrán a brnói Botanikus Kertben.
©
Budapest - Bulu Mata, a Fővárosi Állat- és Növénykert elárvult orangután kölyke gondozója ölében. A kölyköt három hónapig gondozói nevelték, majd Angliába vitték a dél-angliai Dorsetben található Monkey World főemlősmentő központba.
©
Odrzychowa, Lengyelország - Huncutkodó hucul lovak. A hucul lovak a tudósok és lengyel gazdák erőfeszítésének hála kerülték el a kihalást.
©
Koppenhága, Dánia - A Marius nevű 2 éves zsiráfot lelőtték, és bőrét lenyúzva húsát a látogatók, köztük gyerekek szeme láttára vetették oda az oroszlánoknak a Koppenhágai Állatkertben. Az állatkert szerint Marius elpusztítására azért volt szükség, hogy elkerüljék a beltenyészet kialakulását. A húsának nyilvános megetetését pedig azzal védték, hogy csak a látogatók állatokkal kapcsolatos tudományos ismeretanyagát akarták bővíteni. Az állat elpusztítása online tiltakozási hullámot váltott ki.
©
Hangcsou, Kína - Kutyakiállítás résztvevői.
©
Kuangcsou, Kína - Július 29-én születtek a kantoni Kuangcsouban lévő szafariparkban a pandabébik, ők az első hármas pandaikrek a világon, amelyek életben maradtak.
©
München, Németország - A müncheni Hellabrunn állatkert egyik jegesmedvéje játszik egy terelőbójával. A jegesmedveikrek, Nela és Nobby december 9-én ünnepelték első születésnapjukat.
©
San Bartolome de Pinares, Spanyolország - Ló és lovasa Szent Antal, az állatok védőszentjének tiszteletére rendezett ünnepségén. A tűzön való ugratás a falu számára a megtisztulást jelenti.
©
Neuzelle, Németország – Sün figyelőállásban. Egy német házaspár öt éve nyújt menedéket a sérült, beteg vagy túl fiatal állatok számára. Jelenleg 20 sün lakik náluk.
©
Antrona Piana, Olaszország - Kőszáli kecske és a falmászás egy gáton.
©
Párizs, Franciaország - Juhok tüntetnek az Eiffel-torony közelében az egyre gyakoribb farkastámadások miatt.
©
Betunia, Palesztina - Hogy sétál a kígyó lábak nélkül? Így.
©
Ouistreham, Franciaország - Kutyagolás újraértelmezve.
©
Bad Buchau, Németország - Madárles
©
Nizza, Franciaország - Mise állatoknak.
©
Belgrád, Szerbia - Három hetes fehér oroszlánkölykök és Füles.
©
Sándorfalva - Darvak röpte
©

Kövessenek minket a Facebookon is!