Újabb állomásához érkezett a Budapesti Fesztiválzenekar Midnight Music elnevezésű koncertsorozata: november nyolcadikán éjszaka Igor Stravinsky: Kártyajáték és Tűzmadár-szvit című darabja csendült fel a Millenárison Fischer Iván vezényletével. A hagyományokhoz híven a leggyorsabbak a zenészek között és mellett babzsákokon is helyet foglalhattak, hogy testközelből élvezhessék a klasszikus zenét.

A Midnight Music a Budapesti Fesztiválzenekar klasszikus zenei koncertsorozata, melynek a klasszikus zene népszerűsítése mellett leginkább az éjszakai életet élő fiatalokat célozza meg, így nem kell lemondaniuk a klasszikus zene élményéről. A sorozat azoknak szól, akik nyitottak kulturális értékek befogadására, értékelik a művészetet és szeretik az egyedi koncertélményeket. A koncertsorozat igen népszerű: mára alig akad üres babzsák, a rendezvény teltházzal büszkélkedhet.

©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©

Kövessenek minket a Facebookon is!

Stiller Ákos Nagyítás

Vastaps Európában: Turnén a Fesztiválzenekarral

Bár Fischer Iván saját bevallása szerint a mai napig nem döntötte el, hogy karmester akar lenni, harminc év alatt felépített egy olyan zenekart, amelynek a működését ma már világszerte tanulmányozzák. Képriport a Fesztiválzenekar legutóbbi koncertturnéjáról.