Tetszett a cikk?

Alapvető élelmiszerekért állnak sorba a venezuelaiak rendőri felügyelettel egy caracasi bevásárlóközpont előtt, ahol gyakran 12 órát kell sorban állniuk a súlyos élelmiszer- és energiaválsággal küzdő dél-amerikai ország lakosainak.
©
Több százan menekültek el Fallúdzsából, amikor iraki kormányerők megkezdték az Iszlám Állam kezén lévő város végső ostromát. Ez volt az első iraki város, amelyet 2014 januárjában megszállt az Iszlám Állam, már fél évvel azelőtt, hogy a terrorszervezet kikiáltotta kalifátusát az általa elfoglalt iraki és szíriai területeken.
©
Tengerbe fulladt menekültek partra sodort holtteste a nyugat-líbiai Zuvara városhoz közeli tengerparton 2016. június 2-án. Eddig nyolcvanöt tetemre bukkantak a hatóságok, a tragédia ideje és körülményei egyelőre nem ismert.
©
Gjorge Ivanov macedón elnök lemondását követelő tüntetők az Igazságügyi Minisztérium összefestett épülete előtt Szkopjéban. A hetek óta tartó színes forradalomnak is nevezett tüntetéssorozat miatt elhalasztották a július 5-re kiírt parlamenti választásokat Macedóniában.
©
Csónakkal mentik az embereket az árvízből a Párizstól mintegy 80 kilométerre délre fekvő Nemoursban.
©
Darth Vader-maszkos tüntető könnygázgránátok füstjében a francia munkajogi reform ellen szervezett és zavargásba torkollt tiltakozáson Párizsban.
©
Francois Hollande és Angela Merkel lerója kegyeletét az örök láng előtt a verduni csata 100. évfordulója alkalmából Douaumont-ban. A verduni ütközet volt az első világháború leghosszabb és második legvéresebb csatája, a 10 hónapig tartó harcokban csaknem 300 ezer katona életét vesztette és mintegy félmillió megsebesült.
©
Az olasz zászló színeit idézik füsttel a légierő vadászgépei az Olasz Köztársaság kikiáltásának 70. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen Rómában 2016. június 2-án.
©
Felavatták Svájcban a világ leghosszabb vasúti alagútját. Az 57 kilométeres Gotthard-alagút két egyvágányos járattal köti össze a hegylánc alatt az Alpoktól északra és délre elterülő térségeket.
©
Ponyvával takarják le a Philippe Chatrier centerpályát a párizsi Roland Garros Stadionban, miután az eső miatt félbeszakadt a világelső szerb Novak Djokovic és a spanyol Roberto Bautista Agut mérkőzése a nemzetközi teniszbajnokság férfi egyesének nyolcaddöntőjében.
©
A franciaországi Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott tagjai kardiovaszkuláris edzésén vesznek részt az ausztriai Leogangban.
©
Harmadik alkalommal tartották meg a mozgásukban, látásukban, hallásukban, beszédükben vagy mentálisan akadályozott emberek, valamint a velük szimpatizálók a Rehab Critical Mass felvonulást. A demonstráció célja volt egyebek között, hogy felhívja a figyelmet a fogyatékossággal élők társadalmi kirekesztésére.
©
Kisrepülőgép szállt le az M1-M7-es autópálya leállósávjába. A budaörsi repülőtér vezetője szerint a pilóta és utasa oktatórepülést hajtott végre, az oktató a felszállás után úgy érezte, gyengül a hajtómű, ezért kényszerleszállást hajtott végre.
©
Hao Haó, a brugulette-i Pairi Daiza állatkert nőstény óriáspandája szájában újszülött kölykével. A faj a természetben is nagyon nehezen szaporodik, hát még fogságban, úgyhogy ez szülés hatalmas szenzáció.
©

Kövessenek minket a Facebookon is!