Tetszett a cikk?

Népszavazáson döntöttek a britek az Európai Unióból való kilépésről, új elnököt választott az MSZP, erdőtűz pusztít Kaliforniában, díjat nyert Gera portugálok elleni gólja, megérkezett Budapeste a ritkán látható Modigliani-festmény, elkezdődött a fesztiválszezon. Képes válogatásunk az elmúlt hét eseményeiből.

Nyugdíjasok a londoni Chelsea negyedben a brit EU-tagságról rendezett népszavazás napján. A britek többsége arra voksolt, hogy országuk lépjen ki az Európai Unióból.
©
A calais-i Dzsungel lakója a Brexit másnapján.
©
Egy londoni pénzváltó fontárfolyamai 2016. június 24-én. 30 éves mélypontra került a font, miután kiderült, a britek többsége az elszakadásra adta le voksát.
©
Az oktatási reformok ellen tüntető tanárok csaptak össze rendőrökkel a mexikói Oaxaca tartományban. A megmozdulásokban több tucat tüntető és rendőr megsérült, leglább hárman életüket vesztették
©
Izraeli hadgyakorlat a Golán-fennsíkon a szíriai határ közelében.
©
Heves tüzérségi csapást mértek nagy kaliberű fegyverekkel a Moszkva által támogatott szakadárok vasárnapra virradóan egy Donyeck melletti ukrán ellenőrzésű településre.
©
Tûzoltók a kaliforniai Kernville környékén pusztító erdõtûz helyszínén június 24-én. A tûz eddig legkevesebb két ember halálát okozta, mintegy száz épület leégett.
©
Az MSZP szombati budapesti tisztújító kongresszusán Molnár Gyulát választották meg a párt elnökének. A volt XI. kerületi polgármester az eddigi elnök Tóbiás Józsefet 176-133 szavazati aránnyal győzte le a kétfordulós szavazás során.
©
Megérkezett Budapestre az oszakai Modern Művészeti Múzeumból kölcsönzött Fekvő akt kibontott hajjal című Modigliani-festmény. A rendkívül ritkán kiállított mű a Nemzeti Galéria Modigliani-kiállításán lesz látható június 29-től.
©
Lovasi András a legutolsó Kispál koncerten a Fishing on Orfű fesztiválon.
©
Légyott az első Kolorádó Fesztiválon egy János-hegyi cserkésztáborban.
©
Rui Patrício portugál kapus nem tudta kivédeni Gera Zoltán lövését a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság Magyarország – Portugália mérkőzésén. Gerga ezzel elnyerte az eb-csoportkör legszebb gólja címet.
©
Szurkoló a Deák téren a Magyarország-Portugália meccs alatt. A magyar válogatott 3-3-as döntetlent játszott Portugáliával, így csoportelsőként jutott tovább a következő fordulóba.
©
A Miskolc Steelers 19-16-ra diadalmaskodott a Budapest Cowbells együttese felett a Magyar Amerikaifutball-szövetség kiemelt osztályának döntőjében.
©
Nádas Bence, Molnár Péter, Tótka Sándor és Somorácz Tamás megnyertéj a moszkvai kajak-kenu Európa-bajnokság férfi kajak négyesének 500 méteres döntőjét.
©
A solymászat ősi hagyomány Kirgizisztánban, Azat Sajbirov családjával és madariakkal a Salburun nevű vadászfesztiválra készülnek.
©
Résztvevő a világ legrondább kutyája versenyen. A Himisaboo névre hallgató keverék frizuráját gazdája elmondása szerint Donald Trump ihlette.
©
Száraz banánleveleket visel egy sárral bekent Fülöp-szigeteki katolikus hívõ a Keresztelõ Szent Jánost ünneplõ sárfesztiválon a Nueva Ecija tartománybeli Bibiclat faluban.
©
Telihold Frankfurt közelében.
©

Kövessenek minket a Facebookon is!


Modigliani: a legendás fekvő akt Budapestre érkezett

Megérkezett Budapestre a Modigliani-kiállítás egyik hazai szenzációja, az oszakai Modern Művészeti Múzeumból kölcsönzött Fekvő akt kibontott hajjal című festmény.

Hihetetlen fordulat a hazai amerikaifutball-döntőben

Vasárnap izgalmas végjáték után 19-16-ra a Miskolc Steelers diadalmaskodott a Budapest Cowbells együttese felett a Magyar Amerikaifutball-szövetség kiemelt osztályának döntőjében.

Ilyen volt a Kolorádó fesztivál

Első alkalommal rendezték meg a Kolorádó fesztivált Budapest határában, az adyligeti Sztrilich Pál Cserkészparkban. A fesztivál elsősorban a zenéről szólt, főleg budapesti underground és feltörekvő együttesek játszottak a nyitott és érdeklődő közönségnek, akikből szerencsére nem volt hiány.