Tetszett a cikk?

Tóth Tamásé az első magyar aranyérem, EU-csúcs Pozsonyban, világrekord sörrel, kosárlabda 3500 méter magasan - képeink a hétről.

Orbán Viktor érkezik az Európai Unió tagországai vezetőinek nem hivatalos csúcstalálkozójára Pozsonyba szeptember 16-án.
©
Muzulmánok imádkoznak az indiai Bhopalban lévő Moti Maszdzsidban (Gyöngyházmecsetben) az íd al-adha ünnep második napján. Az áldozati ünnep alkalmából a muzulmán hívők bárányokat, szarvasmarhákat, kecskéket és tevéket áldoznak annak emlékére, hogy Ábrahám hite szilárdságának bizonyítékául fiát is kész lett volna feláldozni az Isten parancsára.
©
Repülőgépről ledobott tűzgátló anyaggal próbálják megfékezni az észak-görögországi Thászosz szigetén pusztító erdőtűz egyik fészkét.
©
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság jelenlegi és korábbi játékosai az Aletsch-gleccseren, a mintegy 3500 méteres magasságban tartott kosárlabda rendezvényen szeptember 14-én.
©
Légi felvétel összedőlt épületek romjairól az Olaszország középső részét 2016. augusztus 24-én sújtó földrengés egyik helyszínén, Amatricében. Szeptember 12-én Amatrice önkormányzata rágalmazás címén feljelentést tett a Charlie Hebdo francia szatirikus magazinban a szerencsétlenséggel kapcsolatban megjelent karikatúrák miatt, amelyek szerintük sértik a katasztrófában meghalt mintegy háromszáz áldozat emlékét.
©
Az aranyérmes Tóth Tamás (középen), a második helyezett kínai Liu Hsziao-ping (balra) és a harmadik helyen végzett ausztrál Brenden Hall az S9-es kategória 100 méteres hátúszásának eredményhirdetésén a riói paralimpián.
©
Rohamrendőrök egy felrobbant Molotov-koktél lángjával az előtérben a tervezett francia munkajogi reform elleni tiltakozáson Párizsban szeptember 15-én.
©
A Bridzs világjátékok versenyzői a wroclawi Centenáriumi Csarnokban szeptember 12-én. A 15. alkalommal megrendezett nemzetközi kártyajáték-viadalon 50 országból mintegy háromezer versenyző vesz részt.
©
Matthias Völkl német pincér 29 darab sörös korsóval a kezében a müncheni Hofbräuhaus vendéglőben szeptember 12-én. Völkl, aki két korsóval döntötte meg az eddigi rekordot, teljesítményével bekerült a Guinness Világrekordok Könyvébe.
©
A Demokrata Párt elnökjelöltjévé választott Hillary Clinton beszéde az afro-amerikai nők jogait védő Black Women's Agenda szervezet egyik rendezvényén Washintonban szeptember 16-án.
©
Fiatal republikánus szimpatizáns zoknija Donald Trump sajtótájékoztatója előtt Washingtonban szeptember 16-án.
©

Kövessenek minket a Facebookon is!