szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Másfél órán keresztül megkötözve kellett ülnie és ennie egy három és fél éves kisfiúnak egy Bács-Kiskun megyei óvodában a szülők szerint. Az óvónő azt mondja, csak két percre kötözték meg a gyermeket egy fonallal.

Megkötöztek egy három és fél éves kisfiút a Bács-Kiskun megyei köz­ség óvodájában, mert rossz­ volt. A szülők állítják, Józsikának másfél órán keresztül kellett így ülnie és ennie.

A vezető óvónő a Blikknek elismerte, hogy összekötötte a gyerek kezét, de szerinte csak két percre egy vékony fonállal, a történteket pedig rögtön megbánta.

Szerinte egyszerűen nincs eszköz a kezükben fegyelmezésre, a gyerek pedig "egyébként egy tüneményes teremtés", de időnként kezelhetetlenné vált, bántotta a többieket.

A szülők elmondása szerint egy dajka szabadította ki a kisfiút, ők pedig azonnal kivették az óvodából.

A kiskorú veszélyeztetése miatt indított eljárást a rendőrség megszüntette, de a szülők panaszt nyújtanak be a döntés ellen, ugyanis szerintük koronatanúkat nem hallgatott ki a rendőrség.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Marabu Féknyúz: Írja alá, doki!

Marabu Féknyúz: Írja alá, doki!

Az emelkedő fertőzésszám miatt bezárják az óvodákat Balassagyarmaton

Az emelkedő fertőzésszám miatt bezárják az óvodákat Balassagyarmaton

Bájos fotóval jelentette be a Wonder Womant játszó Gal Gadot, hogy újra terhes

Bájos fotóval jelentette be a Wonder Womant játszó Gal Gadot, hogy újra terhes