Arcbarobbanóan színes reklám készült Dr. Dre fülhallgatójának (videó)

Arcbarobbanóan színes reklám készült Dr. Dre fülhallgatójának (videó)

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

Mielőtt hagynánk, hogy mindenkit lehengereljen az alig egy perces videó, ejtsünk szót magáról a fülhallgatóról -...

Mielőtt hagynánk, hogy mindenkit lehengereljen az alig egy perces videó, ejtsünk szót magáról a fülhallgatóról - ehhez azonban hívjunk segítségül egy másik videót, mégpedig ezt, amiben olyan szupersztárok igazgatják a fejükön meg a nyakukon a Beats by Dr. Dre fülest, mint Soulja Boy, Will-I-Am, Lady Gaga vagy a Pussycat Dolls.

Bizony, jó nagy segget kerekítettek Amerikában a terméknek, ami lassan olyan presztízzsé kezd válni, ha zenehallgatásról van szó, mint amilyen az almás produktumok használata, ha a mindennapi kütyükről beszélünk.

És most mindenféle színben is piacra dobják, ezért készült el ez:

Akit még ennél is jobban izgatnak a státuszszimbólum-státuszra törő Beats fülhallgató paraméterei - ami már 85 ezer forint körüli árával is jelzi, hova tartozik -, annak ajánljuk olvasásra a Mobilarena részletes tesztjét, amiben még a névadó hiphop sztár Dr. Dre marketingszövegét is lefordították.

Ez így hangzik, és ezzel zárjuk a posztot:

Az emberek nem hallják az egész zenét. Az előadók és a producerek a stúdióban keményen dolgoznak azért, hogy tökéletessé tegyék a hangzást. De az emberek ezt nem igazán hallhatják egy normális fülhallgatóval. A legtöbb ugyanis nem képes kezelni a basszust, a részleteket, a dinamikát. A lényeg: a zene nem mozgat meg téged. A Beats-szel az emberek úgy fogják hallani a zenét, ahogy azt a zenészek is hallják és eltervezték: ahogy én hallom.

 

Hozzászólások