szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy 21 éves amerikai lány azzal próbál hírnevet szerezni, hogy csináltatott magának egy harmadik mellett. A Jasmine Tridevil néven nyomuló celebjelölt fotókkal, videókkal illusztrálja a Facebookon, hogy állítólag tényleg talált olyan orvost, aki hajlandó volt egy plusz testrészt ráoperálni. Akár igaz a történet, akár nem, tény, hogy a figyelem felkeltésére mégis alkalmas.

©

Valószínűleg nem egyszerű megfelelő melltartót találnia a sokmellű lánynak, akár "valódi" a harmadik melle, akár nem. A fotóin ettől függetlenül változatos színű, háromkosaras darabokban pózol, és nem garbós pulcsikban, hanem mélyen dekoltált topokban.

Jasmin Tridevil azt mondta, hogy sok orvost keresett, mire végre valaki hajlandó volt elvállalni a műtétet, 20 ezer dollárért. A nevét azonban nem adta a „műhöz”, mert attól félt, hogy bajba kerül, mivel bizonyos szakmai szabályokat áthágott az operációval.

A harmadik mellet a fotók alapján úgy tűnik, hogy a két eredeti emlő közé ékelték be. Tulajdonosa szerint tetoválással készítettek rá mellbimbót.

A 21 éves lány édesanyja szívbajt kapott, amikor meglátta, mit művelt a gyermeke, és azóta nem beszélnek egymással. A The Huffington Post szerint Jasmine Tridevil stábot fogadott, amelynek tagjai minden lépését felveszik. Az a vágya ugyanis, hogy saját valóságshow-ja legyen az MTV-n.

És más oka is van annak, hogy magára operáltatott egy harmadik mellet. Jasmine azt állítja, hogy így akarja távol tartani magától a férfiakat. Ilyen fiatalon úgy gondolja ugyanis, hogy nem akar többé randizni, és a hódolók elszaladnak, ha meglátják a mellkasát. Ebben valószínűleg lehet valami.

A sok fotó és videó ellenére persze az sem kizárt, hogy az egész történet kamu.

Ha mégis igaz, nem ez lenne az első bizarr mellműtét. Egy Las Vegas-i férfi 1996-ban egy fogadás eredményeképpen csináltatott magának melleket, és a brit The Daily Mail egyik tavalyi cikke szerint az implantátumokat nem vetette ki végül, mert megszerette őket. Bár az igaz, hogy a legutolsó fotókon jól látszott: kissé megereszkedtek a mellei az elmúlt években.

Állami pénzből bővülhet a fővárosi CT és MR diagnosztikai ellátás

Állami pénzből bővülhet a fővárosi CT és MR diagnosztikai ellátás

Nyelvi gyarmatosítás: Így lett újra hatalompolitikai eszköz a francia nyelv

Nyelvi gyarmatosítás: Így lett újra hatalompolitikai eszköz a francia nyelv

Alig van már pénzük a cirkuszoknak, még egy évet nem élnek túl

Alig van már pénzük a cirkuszoknak, még egy évet nem élnek túl