Szeretne azonnal értesülni a legfontosabb hírekről?
Az értesítések bekapcsolásához kattintson a "Kérem" gombra!
Az értesítés funkció az alábbi böngészőkben érhető el: Chrome 61+, Firefox 57+, Safari 10.1+
Köszönjük, hogy feliratkozott!
Hoppá!
Valami hiba történt a feliratkozás során, az oldal frissítése után kérjük próbálja meg újra a fejlécben található csengő ikonnal.
Már feliratkozott!
A böngészőjében az értesítés funkció le van tiltva!
Ha értesítéseket szeretne, kérjük engedélyezze a böngésző beállításai között, majd az oldal frissítése után kérjük próbálja meg újra a fejlécben található csengő ikonnal.
Puliszka, polenta, málé. Ez mind a kukoricadarából vagy lisztből készült legegyszerűbb étel neve, és akkor még nem is említettük az édes, a lerakott, a megsütött verziókat. Korábban már adtunk egy kis összefoglalót a puliszkás receptekből, de ez az Erdélyben és Olaszországban is hagyományos fogásnak számító, egytálétel vagy köret annyira fantáziadús átalakulásokra képes, hogy muszáj még párat megosztanunk a Kedves Olvasóval itt és itt. Ne érjétek be a tökéletessel, kísérletezzetek!