szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Székesfehérváron, a Holland fasoron lévő parkolóban felállított gokart pályán történt baleset vasárnap kora délután. Egy kilenc éves kisfiú kanyarban gumifalnak ütközött. A gumifal mögött szabálytalanul várakozók közül a maga előtt toló gumifal három nézőt sodort el - közölte a Fejér megyei rendőr-főkapitányság.


Vasárnap fél kettő előtt néhány perccel bekövetkezett balesetről értesítették a rendőrséget a székesfehérvári  Holland fasorról. Az egyik parkolóban felállított, közforgalom elől elzárt, vegyes korosztályú gokart pályán történt a baleset.

Egy kilencéves várpalotai fiú az elindulást követő első kanyarban túl gyorsan ment, aminek következtében a pálya szélét szegélyező gumifalnak ütközött. Az ütközés következtében a gumifalat maga előtt tolva a gumifal mögött szabálytalanul várakozó két nőt és egy férfit elsodorta, majd a gokart a parkoló útpadkájának ütközve állt meg.

A baleset következtében az egyik néző nyolc napon belül gyógyuló koponyazúzódást, egy másik szintén nyolc napon belül gyógyuló csukló és könyökzúzódást szenvedett. A harmadik személyt arccsonttöréssel szállították kórházba.

Forrás: police.hu

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Prizma

Gokart az utcán

Nagyszerűen lehet vele flörtölni - állítják büszkén német gokarttulajdonosok, akik az átlagosan 2 méter hosszú és alig...