Aki pókerezik, nem kaphat hitelt Írországban

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Az Ír Hiteltanácsadó Szövetség nevével fémjelzett dokumentum figyelmeztette a szerencsejátékosokat, köztük az online póker szerelmeseit, hogy a válság újabb következményével kell szembenézniük.


A jelentés szerint a jövőben a bankok a szerencsejátékokat űző számlák tulajdonosait magasabb kockázati besorolású ügyfélként kezelhetik. Ami azt jelenti, hogy a jövőben a szerencsejátékosok hitelektől vagy egyéb kölcsönforrásoktól eshetnek el a negatív megítélés miatt.

„A bankok és pénzintézetek kockázatkerülő magatartásuk erősítésére ezt a szórakozást rendkívül negatívan kezdhetik megítélni, és amennyiben ennek nyoma lesz a bankszámlákon, automatikusan elutasíthatják a hiteligényeket” – mondta Michael Downling, az Ír Hiteltanácsadó Szövetség szóvivője.

A pókerről mindent
További pókerhírek és cikkek a www.poker24.hu oldalon!
A válság hatására a hitellehetőségek a piacon korlátozottá váltak, és a bankok nyíltan vagy titokban meg fogják válogatni ügyfeleiket – zárul a jelentés, ami igazán kedvezőtlen hír a szerencsejátékok és a póker szerelmeseinek, legalábbis Írországban.