szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Ferencváros vezetői hivatalosan is elítélik a kedden történt szurkolói rendbontást a Hertha BSC elleni barátságos meccsen, ezért sajtóközleményt bocsátott ki.


A FERENCVÁROS HIVATALOS SAJTÓKÖZLEMÉNYE

A Ferencváros közleménye a tegnapi meccsen történtekkel kapcsolatban

A Ferencváros vezetése elítéli azokat a cselekményeket és jelszavakat, amelyek kedd este történtek az FTC-Hertha BSC meccsen. Szeretnénk hangsúlyozni, hogy ezt a szurkolói magatartást a Ferencváros közössége és vezetése nem tolerálja és a későbbiekben mindent megteszünk azért, hogy hasonló cselekmény a jövőben ne fordulhasson elő. A Labdarúgó Zrt. tulajdonosai és vezetői azon dolgoznak, hogy a Ferencváros neve a későbbiekben ne fonódhasson egybe rasszista megnyilvánulásokkal és egyéb szurkolói rendbontásokkal. Úgy gondoljuk, hogy az ilyen elemek nem lehetnek részei a Fradi Családnak.

Mindazonáltal szeretnénk leszögezni, hogy a tegnapi meccs szervezője nem az FTC Labdarúgó Zrt. volt, kizárólag a pályát és a csapatot adta az eseményhez, ezért a biztonsági személyzet sem a Zrt. vezetőinek felelt. A tegnap szolgálatot teljesítő őrök csak és kizárólag a Hertha elleni meccsre kaptak megbízást a szervezőktől.


VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Sport

Nem volt rendőr a balhé alatt a Ferencváros stadionjában

Az MTI információi szerint nem voltak rendőrök az Albert Stadionban rendezett keddi mérkőzésen, amely alatt a Ferencváros szurkolóinak egy csoportja a vendég Hertha drukkereit bántalmazta, a szervezők ugyanis csak külső biztosítást kértek.

MTI Sport

"Budapesti vadászat a német szurkolókra" - Fradi-meccs után

Botrány a stadionban címmmel számolt be Németország legnagyobb példányszámú napilapja szerdán arról, hogy a Dárdai Pállal felálló Hertha BSC és a Ferencváros előző esti mérkőzésén magyar huligánok "támadták és sebesítették meg" a berliniek szurkolóit.