szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Tizenhat hónapos, letöltendő börtönbüntetést kapott Jürgen Brähmer, a Boksz Világszervezet (WBO) félnehézsúlyú világbajnoka, aki 2008-ban egy szórakozóhelyen megütött egy nőt. Erdei Zsolt visszatérne, de még semmi sem biztos.


A magyar profi öklöző, aki jelenleg a Boksz Világtanács (WBC) cirkálósúlyú világbajnoka, már korábban azt nyilatkozta a hvg.hu-nak, hogy vissza szeretne térni a félnehézsúlyba, mert az az ő kategóriája. Brähmer bebörtönzésével ez kézenfekvő is. Nem csak Erdei, hanem klubja, az Universum Box-Promotion szempontjából is.

"Már beszéltem a klubommal. A vezetők változatlanul azon az állásponton vannak, hogy maradjak a cirkálósúlyban. Nem tudom, ki lesz az Universum következő félnehézsúlyú versenyzője, pedig adná magát, hogy én menjek vissza abba a súlycsoportba. Nem panaszkodom, remélem, sikeres évem lesz" - mondta Erdei Zsolt az MTI-nek. A cirkálósúlyú világbajnoki övéről gyakorlatilag le is mondott. Mint mondta, ez csak egy kitérő volt, és fontosabb az egészsége egy olyan övnél, ami igazából nem is az ő súlycsoportjában kapott.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Lukácsi Katalin: Egyház aranykalitkában

Lukácsi Katalin: Egyház aranykalitkában

Űrbéli világrekord született: egyszerre 143 új műholdat állított pályára a SpaceX

Űrbéli világrekord született: egyszerre 143 új műholdat állított pályára a SpaceX

Meghalt Walter Bernstein

Meghalt Walter Bernstein