szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Erdei Zsolt, többszörös világbajnok ökölvívónk jelenleg klubja, az Universum Boksz-Promotion nyári gáláján már nem lép fel, azaz nem lesz búcsúgála. A szerződése nyáron lejár.

„Lapokból, cikkekből úgy tudom, hogy terveznek, terveztek egy búcsúgálát nekem, de senki sem keresett eddig, pedig már a június végi határidő is necces – nyilatkozta Erdei Zsolt az index.hu-nak. – Hosszabbításra nem készülök. Ez van, nem vagyok kétségbeesve, ne sajnáljon senki, ilyen múlttal a hátam mögött nem is lehetek elkeseredett, nem idegesít a bizonytalanság, most így jött ki.”

A bokszoló szerint ha szólnának, akkor is késő lenne, mert nem tudna rendesen felkészülni. Azt eddig kellett volna megtenni, de senki sem hívta föl ez ügyben. „Ha nem csipkedi magát az Universum, akkor biztosan vége lesz az együttműködésünknek. A felkészülés optimális esetben 12 hét. A következő tíz napban ellenfelet kellene keríteniük nekem, de ez nem valószínű, mert február óta nem is beszéltem senkivel.”

A monokli.com információja szerint a Sauerland Event nevű klub egy három mérkőzésről szóló szerződés megkötését tervezi a magyar ökölvívóval, de a jelenlegi universumos szerződés miatt erről nyilvánosan még egyik fél sem nyilatkozhat. Erdei Zsolt és az Universum szerződése június végén jár le.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Sport

Erdei idén újra világbajnok lehet

A Boksz Világtanács (WBC) javította hibáját és második helyen rangsorolta az egykori világbajnok Erdei Zsoltot a félnehézsúlyúak világranglistáján.

MTI Sport

Erdei Zsolt Európa-bajnoki kihívó lett

Az Európai Bokszunió (EBU) félnehézsúlyban hivatalos kihívónak tette meg a Boksz Világtanács (WBC) cirkálósúlyú bajnoki címéről januárban lemondott Erdei Zsoltot.

Az EU keményen az asztalra csapott az oltóanyaggyártókkal való tárgyaláson

Az EU keményen az asztalra csapott az oltóanyaggyártókkal való tárgyaláson

Szombathelytől Csíkszeredáig: közel 20 focicsapat van már Mészáros Lőrinc köreiben

Szombathelytől Csíkszeredáig: közel 20 focicsapat van már Mészáros Lőrinc köreiben

Na, de mit adott a Fidesz a 40-es, diplomás szingliknek? És az elvált anyáknak?

Na, de mit adott a Fidesz a 40-es, diplomás szingliknek? És az elvált anyáknak?