szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Szinte biztos, hogy Erdei Zsolt nem hosszabbít jelenlegi klubjával, a hamburgi Universum Box-Promotionnal, de mint nyilatkozta, még abbahagyni sem akarja a bokszot.

"Ha arra kerül a sor, hogy a jövőmről döntenem kell, biztos nem maradok menedzsment nélkül - nyilatkozott Erdei Zsolt a Népszavának a jövőjéről és arról, hogy egyes híresztelések szerint a Sauerland három meccses szerződést kötne vele. - Nem tárgyalok senkivel, és a Sauerland érdeklődéséről sem hallottam eddig. Ha valóban egymás tenyerébe csapnánk, a három találkozó illeszkedne az elképzelésembe, ugyanis 35 évesként még érzek magamban motivációt és erőt a folytatásra. Azonban már gondolnom kell a családomra, illetve a magam egészségére, civil életére is."

Erdei szerint arra kevés az esély, hogy a Boksz Világszervezet (WBO) meccset kössön le neki Jürgen Brähmerrel, hiszen a vezetők tudják, hogy legyőzniéa németet, akiből egyébként is csak kerülőúton sikerült világbajnokot csinálniuk. Profi pályafutása vége felé egyre több terve van. Azon kívül, hogy beszállna az üzleti életbe, Madár az ökölvívástól sem szeretne eltávolodni. Ennek ékes bizonyítéka, hogy a napokban lett elnokségi tagja a Magyar Ökölvívó Szövetségnek, egyelpre kokkrét feladatkör nélkül.

Tervezi továbbá saját ökölvívó akadémiájának elindítását, mely tehetséges fiatal bokszolókkal foglalkozna.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Sport

Erdei idén újra világbajnok lehet

A Boksz Világtanács (WBC) javította hibáját és második helyen rangsorolta az egykori világbajnok Erdei Zsoltot a félnehézsúlyúak világranglistáján.

Az EU keményen az asztalra csapott az oltóanyaggyártókkal való tárgyaláson

Az EU keményen az asztalra csapott az oltóanyaggyártókkal való tárgyaláson

Szentségtörés Samantha nélkül forgatni a Szex és New Yorkot

Szentségtörés Samantha nélkül forgatni a Szex és New Yorkot

Ismét nem volt 6 találatos szelvény a lottón

Ismét nem volt 6 találatos szelvény a lottón