szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

David Haye közbeszólt: ha a Klicsko-fivérek birtokolni szeretnék mind a négy nagy bokszszervezet (IBF, WBA, WBO, WBA) világbajnoki övét, egymással is meg kell küzdeniük.

Vlagyimir Klicsko, az IBF és WBO nehézsúlyú világbajnok bokszolója az interneten hívta ki David Haye-t, a WBA első számú nehézsúlyú bokszolóját. A brit öklöző azonban csak akkor hajlandó kiállni a testvérpár egyikével, ha azok előtte megküzdenek egymással. Adam Booth, a brit bokszoló menedzsere szerint napokon belül eldől, ki lesz ügyfele következő ellenfele, de az biztos, hogy még véletlenül sem Klicskónak hívják majd az illetőt.

„Volt egy hívásom tőlük múlt héten, David győzelme után – olvasható Booth reakciója a monokli.com oldalon. - Megállapodtunk, hogy szerdán beszélünk, de nyilvánvalóan Vlagyimir nem várhat sokáig. A következő néhány nap alatt meglátjuk, mit akar David. Ha az egyik Klicsko szóba kerül, mindenképpen fel fogom hívni a menedzserüket, Shelley Finkelt."

A menedzser azonba azt is hozzátette, hogy először a két Klicsko-fivérnek kellene megküzdenie egymással, hogy eldöntsék, ki a jobb, aztán a győztes megmérkőzhetne David Haye-jel. A llényeg tehát az, hogy az egyik fivér mindhárom nagy világszervezet címét birtokolja, így egy Haye-Klicsko összecsapás az abszolút világbajnok személyéről dönthetne.

"Ha nem akarnak harcolni, valamelyiknek oda kell adnia az övet a másiknak, hogy David egy ütés alatt egyesíthesse. Úgy tűnik, Vlagyimir akarja a küzdelmet, ami fantasztikus" – tett hozzá Booth.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Sport

„Klicsko szétrúgta a seggem!” - videó

Vitalij Klicsko szombat este magabiztos öklözéssel védte világbajnoki címét, miután a tizedik menetben technikai KO-val legyőzte Chris Arreolát. A meccs után a bokszolók kölcsönösen dicsérték egymást.

MTI Sport

Vlagyimir Klicsko kiütéssel védte meg címét

Az ukrán nehézsúlyú ökölvívó-világbajnok, Vlagyimir Klicsko kiütéssel legyőzte szombat este Düsseldorfban az amerikai Eddie Chamberst, korábbi edzőpartnerét, és ezáltal megtarthatja három világbajnoki övét (IBF, WBO, IBO).

 Kell-e szégyenkezned, ha nácik voltak a felmenőid?

Kell-e szégyenkezned, ha nácik voltak a felmenőid?

Varga Mihály: Jövő májustól lehet gyorsabban feloldani a korlátozásokat

Varga Mihály: Jövő májustól lehet gyorsabban feloldani a korlátozásokat

Orbán beállt sofőrködni a tesztelő medikusokhoz

Orbán beállt sofőrködni a tesztelő medikusokhoz