szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága a hétvégi fordulóban kiállított Hrepka Ádámot, a Vasas csatárát három mérkőzésre tiltotta el, míg a második helyen álló Videoton csapatát 600 ezer forintra büntette meg szurkolóinak rendzavarásai miatt.

Az MLSZ honlapja szerint a testület a hétvége többi piros laposát, Sasa Dobricot (Vasas), Szabó Ádámot (MTK) és Rósa Dénest (FTC) egyaránt két-két mérkőzésre tiltotta el.

A Videotonnak a drukkerek MTK és Debrecen elleni találkozókon tapasztalt rendzavarásai, illetve előbbi találkozón elkövetett rasszista megnyilvánulásaiért kell összesen 600 ezer forintot befizetnie. A Debrecennek - a Videoton elleni meccs kapcsán - rendezési hiányosságokért és szurkolói rendzavarásáért kell 300 ezer forintot fizetnie.

A bizottság felmentette Véber Györgyöt, a Pápa vezetőedzőjét az ellene folyó eljárás alól.


 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Sport

Csányi átvilágítattja az MLSZ-t

Csányi Sándor átvilágíttatja a Magyar Labdarúgó Szövetséget (MLSZ), annak összes rövid és hosszú távú szerződését, a bajnoki küzdelmekre kötött televíziós megállapodásokkal együtt - tudta meg a Népszava az MLSZ elnökválasztását előkészítő bizottságtól.

Seres László: A Jobbik sofőrjei

Seres László: A Jobbik sofőrjei

Itt állnak ma a koronavírus-szűrőbuszok

Itt állnak ma a koronavírus-szűrőbuszok

Gulyás: A Fidesz néppárti tagsága már csupán technikai kérdés

Gulyás: A Fidesz néppárti tagsága már csupán technikai kérdés