szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Erdei Zsolt, egykori profi világbajnok bokszolónk szerint nem igazak azok a hírek, miszeint küszöbön áll a visszavonulása.

"Ez így, ebben a formában nem igaz. - reagált a hírekre Erdei. - Maximum annyi, hogy az Universum égisze alatt már biztosan nem fogok bokszolni. A szerződésem lejártakor keresgélni fogok, és ha találok egy másik istállót, akkor biztosan folytatom." Ugyanakkor nem is mond igent bármilyen klubnak, figyelnie kell a presztízsre is, hiszen két súlycsoport egykori világbajnokáról van szó, de Madár derűsen látja a jövőt és kilencven százalékot ad annak, hogy profi karrierje folytatódik.

"Továbbra is az az álmom, hogy komoly ökölvívók ellen léphessek a szorítóba, gépírónők ellen nem szeretnék bokszolni" - tette hozz a bokszoló, utalva arra, hogy az Universum Box Promotion gyakorlatilag "névtelen" ellenfelek tucatjával szervezett neki mérkőzéseket.

Erdei Zsolt szerződése lejárta után szeretne minél előbb új klubot találni, és meg ebben az évben ringbe lépni. Júniusig ugyanakkor nem kezdhet tárgyalásokat, mert az a hamburgiak olvasatában szerződésszegésnek számítana.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Sport

Erdei idén újra világbajnok lehet

A Boksz Világtanács (WBC) javította hibáját és második helyen rangsorolta az egykori világbajnok Erdei Zsoltot a félnehézsúlyúak világranglistáján.

hvg.hu Sport

Erdei Zsolt abbahagyja a profi ökölvívást?

Erdei Zsolt veretlen, korábbi félnehézsúlyú és cirkálósúlyú profi bokszvilágbajnok egy csütörtöki lapinterjúban azt mondta, nem tartja valószínűnek, hogy újra ringbe lép.

Az Európa Tanács egyetlen korrupcióellenes ajánlását hajtotta végre a kormány, azt is csak részben

Az Európa Tanács egyetlen korrupcióellenes ajánlását hajtotta végre a kormány, azt is csak részben

Rövidnadrágban twerkelő táncosok miatt került bajba az ausztrál hadsereg

Rövidnadrágban twerkelő táncosok miatt került bajba az ausztrál hadsereg

Etikai állásfoglalást kért Zacher Gábor nyilatkozatáról Kásler főtanácsadója

Etikai állásfoglalást kért Zacher Gábor nyilatkozatáról Kásler főtanácsadója