szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Az egyetlen magyar aranylabdás, Albert Flórián idáig "egy oldalajtón" tudott bejutni a róla elnevezett stadionba.

Elbontják azt a két és fél éve felhúzott falat, amely az Albert Stadionban elválasztja a ferencvárosi futball-szakosztályt az egyesület többi helyiségétől - döntött kedden az FTC Labdarúgó Zrt. igazgatótanácsa. Az ülésen határoztak a Zrt. tőkéjének megemeléséről is, amely után a klub részesedése a részvénytársaságban a továbbiakban sem csökken öt százalék alá.

"Nagyon bizakodó vagyok, mert a mai tanácskozáson a résztvevő felek mindegyike elkötelezett volt a labdarúgó Zrt. és a Ferencvárosi Torna Klub sikeres együttműködése mellett, látható, hogy mindenki új alapokra akarja helyezni a közös munkát - mondta Kubatov Gábor, az FTC futball Zrt.-be delegált tagja. - Annak pedig kifejezetten örülök, hogy meg tudjuk szüntetni azt az áldatlan állapotot, miszerint az egyetlen magyar aranylabdás, Albert Flórián egy oldalajtón tudjon bejutni a róla elnevezett stadionba."

  

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Újabb 56 ember halálát okozta a koronavírus-fertőzés Magyarországon

Újabb 56 ember halálát okozta a koronavírus-fertőzés Magyarországon

Újabb incidens Franciaországban: agyonlőttek egy fegyverest

Újabb incidens Franciaországban: agyonlőttek egy fegyverest

Járvány idején magánszigeten bulizni? Van, akinek összejön

Járvány idején magánszigeten bulizni? Van, akinek összejön