szerző:
MTI

Már Magyarországon is többen belefutottak a hamis jegyekkel kereskedők hálójába. Az interneten változatlanul hirdetik magukat olyan cégek, akik illegális tevékenységet folytatnak és valójában nem rendelkeznek hivatalos belépőkkel a 2012-évi londoni olimpiára.

A náluk vásárlók előbb vagy utóbb szembesülnek a nagy veszteséggel. Jelentős pénzkiadás után és a minden eddiginél szigorúbb jövő nyári beléptetési rendszer miatt nem tudnak majd ott lenni a lelátókon.

Magyarországon a Pegazus Sport Tours a londoni olimpia hivatalos jegyértékesítője továbbá a Magyar Olimpiai Bizottság hivatalos utazási irodája. Az olimpiai belépők és az olimpiára történő utazási lehetőségek iránt érdeklődők a www.szurkoljlondonban.hu honlapon tájékozódhatnak. Minden egyéb, magát hirdető olimpiai jegyértékesítőt érdemes egyszerűen leellenőrizni. A különböző országok hivatalos jegyértékesítői a londoni olimpia szervezőinek jóvoltából itt elérhetők.

Itt nézelődjön: Pegazus Sport Tours
©

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!