szerző:
MTI

A harmadik helyért léphet pástra a magyar női tőrcsapat a sheffieldi vívó Európa-bajnokság hétfő esti programjában.

Varga Gabriella a lengyel Sylwia Gruchala ellen a vívó Európa-bajnokság negyeddöntőjében
©
A Mohamed Adia, Knapek Edina, Varga Gabriella, Kreiss Fanny összeállítású válogatott ellenfele a bronzéremért a német csapat lesz.

A magyarok a lengyelek bravúros legyőzése után simán kikaptak az oroszoktól, akik az olaszokkal vívnak majd a döntőben. Az oroszok elleni csatát Mohamed, Varga és Kreiss kezdte, majd a végén beállt Knapek.

a negyeddöntőben:
Olaszország - Nagy-Britannia 39-34
Németország-Franciaország 36-32
Magyarország-Lengyelország 45-40
Oroszország-Ukrajna 39-27

az elődöntőben:
Olaszország-Németország 45-24
Oroszország-Magyarország 45-22

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!