szerző:
MTI

Nincs csapatutasítás a Forma-1-es McLaren istállónál a vasárnapi Magyar Nagydíjon győztes Jenson Button elmondása alapján.

"Nem szóltak, hogy engedjem előre Lewist (Hamilton), noha a pontversenyben előttem van, és helyesen cselekedtek" - nyilatkozta a 2009-ben világbajnok brit pilóta. "Pontosan tudták, hogy a futamra összpontosítunk minden idegszálunkkal, ezért nem lett volna szerencsés, ha beleszólnak a versenyzésünkbe. De nem is tették."

Button elmondta azt is, hogy nagyon tisztelik és becsülik egymást Hamiltonnal: "Ez eddig is így volt, és ezután is így lesz."

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!