szerző:
MTI

Gera Zoltán, aki bokasérüléséből a közelmúltban épült fel, szombaton a Tottenham Hotspurrel szemben 3-1-re elveszített bajnoki mérkőzésen szenvedett térdsérülést.

Ebben szezonban már nem léphet pályára Gera Zoltán, a West Bromwich Albion magyar válogatott labdarúgója. A klub hivatalos honlapja szerdán arról számolt be, hogy a 32 éves futballista bal térdében külső szalagszakadást szenvedett, emiatt a magyar válogatott csapatkapitányát szombaton megműtik, ezt követően pedig körülbelül hat-kilenc hónapos rehabilitáció vár rá.

Gera, aki bokasérüléséből a közelmúltban épült fel, szombaton a Tottenham Hotspurrel szemben 3-1-re elveszített bajnoki mérkőzésen szenvedett térdsérülést. A West Brom az eddig lejátszott 13 forduló során 14 pontot szerzett, ezzel 14. a Premier League tabelláján. 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!