szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Erdei Zsolt hivatalos közleményben jelezte, hogy valóban megsérült a keze, a felépülés 4-6 hetet vesz igánybe, ami lehetetlenné teszi a további edzést és a címmérkőzést. Menedzsmentje megoldást keres.

Megsérült Erdei Zsolt jobb keze Németországban, az első sparringolással töltött hét végén. Az orvosi kezelés ellenére a világbajnok ökölvívó kezének állapota nem javult, az orvosok ezért 4-6 hét pihenést javasoltak. Ez lehetetlenné teszi, hogy Madár folytassa a felkészülést és ringbe léphessen a december 31-én Tavoris Cloud elleni IBF félnehézsúlyú világbajnoki címmeccsen.

„Ez óriási szívás! - mondta Erdei Zsolt. - Nagyon jó kondícióban, csúcsformában voltam fizikálisan. Az első sparring hetem nagyon jó hangulatú volt és az edzőm, Fritz Studek még jobban felpörgette a harci kedvemet. Nagyon elégedett volt azzal, ahogy „játszadoztam” az ellenfeleimmel! Aztán csütörtök este megtörtént a baleset. Hirtelen fájdalom hasított a jobb kezembe, ami egyből feldagadt. Az orvos azt javasolta, pihentessem az edzést 5 napig, hogy meglássuk javul-e, reagál-e a kezelésre, de a szünet utáni óvatos, szabályozott edzést követően is még mindig erősen jelentkezett a fájdalom…Jelenleg szeretném feldolgozni a sérülésem tényét, ami nem egyszerű, és várjuk mik lehetnek a fejlemények, a csapatom és promóterem folyamatosan ezen dolgozik.”

A kétszeres világbajnok magyar bokszoló hétfőn tart hivatalos sajtótájékoztatót.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Lendületes visszapattanásra számít az Airbnb

Lendületes visszapattanásra számít az Airbnb

A WhatsApp szerint nem érdemes más üzenetküldőt használni

A WhatsApp szerint nem érdemes más üzenetküldőt használni

Egy sajátos szabály miatt küldtek ki magasabb összegű gépjárműadó-csekket az autósoknak

Egy sajátos szabály miatt küldtek ki magasabb összegű gépjárműadó-csekket az autósoknak