szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Illegális fogadással gyanúsítottak meg, s kivezettek egy nézőt az aucklandi férfi tenisztornáról, a rendőrség pedig nyomozást indított az ügyben. Az illegális fogadók azt használják ki, hogy a helyszínen előbb észlelnek mindent, mint a tévéközvetítésben.

Helyi sajtóértesülések szerint egy laptopot használó új-zélandi férfi keltett gyanút. Ugyanezen a helyszínen, a múlt heti női tornán egy spanyol férfit - akit már Wimledonban is kizártak a szurkolóknak fenntartott helyről - szólítottak fel az aréna elhagyására. A Radio Sports értesülése szerint Londonból több mint 2500 új-zélandi dollár értékben vásároltak jegyet a tornára, és ez szokatlanul nagy összeg. 

A férfiviadalokat szervező ATP ellenőre, Tom Barnes azt mondta: az illegálisan fogadó nézők nagyon fondorlatosak. Utalt rá, hogy ezek a szurkolók azt használják ki, hogy a mérkőzéseket több másodpercnyi késéssel közvetítik az interneten vagy a televízióban. Például lehet olyanra is fogadni, hogy sikeres lesz-e az első adogatás vagy a teniszező ront-e vagy sem a labdamenet során.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hulladéktörvény: az Ab részben igazat adott Ádernek

Hulladéktörvény: az Ab részben igazat adott Ádernek

Gravitációs háttérhullámot észlelhettek a tudósok, segíthet megérteni az univerzumot

Gravitációs háttérhullámot észlelhettek a tudósok, segíthet megérteni az univerzumot

A teljes összeg rendelkezésre áll a Lánchíd felújításához

A teljes összeg rendelkezésre áll a Lánchíd felújításához