szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Lemondott posztjáról a Magyar Súlyemelő Szövetség elnöke a szervezet vasárnapi közgyűlésén. Dobos Imre mellett az elnökség is lemondott.

A szövetség gazdálkodása körüli viták vezettek a vezető testület távozásához - írja az MTI.

Az alapszabály szerint az új vezérkar megválasztásához közgyűlést kell összehívni 45 napon belül.

"Azért ajánlottam fel a lemondásomat a közgyűlést megelőző rendkívüli elnökségi ülésen, és kértem hasonló lépésre a testületet, hogy ezzel segítsem a megoldást, és legyen új vezetése a szövetségnek. Az elnökség, ahogy jómagam is, funkcióban maradunk a következő közgyűlésig, amit a lehető leghamarabb szeretnék összehívni. Hangsúlyoznám, hogy gazdasági vitáról szó sem volt, s az elnöki beszámolómat a közgyűlés 90 százalékos igennel fogadta el, a 72 küldöttből csupán öten voksoltak ellene" – nyilatkozta később Dobos Imre.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!