szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Diego Maradona megtiszteltetésnek nevezte, ha Lionel Messivel, az FC Barcelona háromszoros aranylabdás futballistájával hasonlítják össze.

"Az összehasonlítások mindig csalókák, egy azonban biztos: nagyon szép és egyfajta elismerés számomra, ha egyenrangúnak tekintenek kettőnket. Szép dolog" - válaszolta egy argentin tv-csatornán feltett kérdésre, minden idők egyik legjobb argentin labdarúgója. Az 1986-ban világbajnok sztár kifejtette, hogy Messit sokkal többre tartja, mint a portugál Cristiano Ronaldót, a Real Madrid játékosát: "Soha nem ér Messi nyomába" - mondta.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Az elevenen felfalt bogarak képesek kijutni az őket lenyelő békákból

Az elevenen felfalt bogarak képesek kijutni az őket lenyelő békákból

Szinte lehetetlen diplomával részmunkaidős állást találni

Szinte lehetetlen diplomával részmunkaidős állást találni

Megint új diákhitelt vezetnek be Magyarországon

Megint új diákhitelt vezetnek be Magyarországon