szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Kevés hiányzik ahhoz, hogy Jakabos-mánia alakuljon ki – írja az olasz Repubblica.it, utalva arra, hogy a rajongók körében mekkora sikere van a csinos magyar úszónőnek.

Az úszók között a magyar Jakabos Zsuzsanna egyike a leginkább fotózott olimpikonoknak, szépsége és elbűvölő bája miatt pedig egy ideje a medencén kívül is vetélytársa az ugyancsak csinos olasz Federica Pellegrininek – írja a Repubblica.it, amely egy galériát szentel a 23 éves magyar úszónak.

A Repubblica egyébként nem most fedezte fel a gyönyörű magyar úszónőt: egy 2009. júliusi cikkükben, amely a modellszépségű sportolókról szól, Cesar Cielo Filho brazil úszósztárt idézik, aki szerint a legbájosabb úszónők az ugyancsak brazil Flavia Delaroli, és Jakabos Zsuzsanna.

Tavaly decemberben pedig ugyancsak a Repubblica honlapján jelent meg egy, a magyar úszónő szépségén áradozó galéria "Jakabos Zsuzsanna új úszósztár" címmel, amelynek szövege szerint az úszónőt szexi királynőnek keresztelték és ő az uszodák szépe.

Az a hír pedig ugyancsak bejárta a magyar sajtót is, hogy az amerikai COED magazin is szexi galériát közölt a magyar úszónőről.

Jakabos szépségével nehéz betelni - a galériához kattintson!
©

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Ausztria is döntött a Szputnyik importjáról

Ausztria is döntött a Szputnyik importjáról

A DIGI megvásárlása után tovább terjeszkedne a 4IG

A DIGI megvásárlása után tovább terjeszkedne a 4IG

A Huawei még idén több mint 300 millió készülékre tenné elérhetővé új operációs rendszerét

A Huawei még idén több mint 300 millió készülékre tenné elérhetővé új operációs rendszerét