szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A londoni olimpián 400 méter vegyesen győztes úszó, Ryan Lochte együtt szórakozott a királyi család legifjabb trónörökösével, Harry herceggel. Az ifjú herceg Usain Bolt elleni futóversenye után most Lochtet úszóversenyben hívta ki Las Vegasban, egy medencés buliban. A New York Daily News az esetről közölt rejtett felvételt.

Miután jamaikában idén már legyőzte Usain Boltot futásban, Harry herceg úgy gondolta, hogy egy újabb olimpiai bajnokot hív ki, egy másik sportágban.

Las Vegasban múlatták az időt a világ talán leghíresebb egyedülálló fiatalemberei, Ryan Lochte és Harry herceg. Egy medencés partira voltak hivatalosak, ahol rengeteg ember jelent meg. A New York Daily Newsnak köszönhetően nem maradt titokban az, ahogy összeméri erejét a két híresség. A videó tanúsága szerint hárman is összecsaptak, a két szélen Lochteval és Harryvel. A végeredmény nem hitelesített, de az egyértelmű, hogy az éjszaka legmeghatározóbb eseménye nem az úszóverseny volt.

Az utóbbi időben nem ez volt az első eset, hogy az ifjú trónörökös féktelen bulizásától hangos a világsajtó. Legutóbb a TMZ közölt róla intim képeket, miután alulmaradt egy vetkőzős biliárd mérkőzésen.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Sok helyen már elviselhetetlen a szúnyoginvázió, pedig nem kellene így lennie

Sok helyen már elviselhetetlen a szúnyoginvázió, pedig nem kellene így lennie

Pesti úti idősotthon: A főváros visszautasítja a kormányhivatal vádjait

Pesti úti idősotthon: A főváros visszautasítja a kormányhivatal vádjait

Olyan meleg a nyár Grönlandnál, hogy szőrén-szálán eltűnt két jégsapka

Olyan meleg a nyár Grönlandnál, hogy szőrén-szálán eltűnt két jégsapka