szerző:
hvg.hu

Hiába szerzett két gólt a hétvégi találkozón Ronaldo, a mérkőzést követő nyilatkozatában elárulta, hogy elégedetlen csapatával és ők tudják is, hogy miért. A brazil középpályás a játékosok nevében nyilatkozott és kiemelte, hogy a csapat támogatja a portugál gólvágót.

A portugál válogatott játékosa körül már különböző pletykák terjengenek, miszerint elhagyja csapatát, miután elégedetlen azzal ami a Real Madrid csapatánál folyik. A jövője még bizonytalan, de a csapattársak mind kiállnak mellette - olvasható a Goal.com oldalán.

Kaká beszélt az újságíróknak Ronaldo és a csapat kapcsolatáról: "Cristiano meghatározó játékosa a Real Madridnak és tudja, hogy az egész csapat mellette áll. A legfontosabb, hogy jól érezze magát és legyen boldog a klubnál, mert nagyon fontos nekünk. Mi ezek után is támogatni fogjuk."

Kakával kapcsolatban többször is felmerült a nyár folyamán, hogy elhagyja klubcsapatát, ám végül maradt Madridban. Mindenkit biztosított afelől, hogy küzdeni fog az első csapatba kerülésért: "Motivál engem, hogy egyike lehetek a játékosoknak és készen fogok állni, ha eljön a pillanat, amikor játszanom kell. Az emberek az utcán mindig mondják, hogy várták, hogy pályára lépjek. Tudom, hogy a szurkolók is támogatnak és ez jó érzés."

A brazil középpályás úgy érzi, hogy a Real most bizonyította a Szuperkupa-győzelemmel, hogy képesek lesznek trófeákért harcolni az idén. Szeretne játszani a riói világbajnokságon és reméli, hogy újra visszakerül a csúcsra.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Trump cáfolja Fethullah Gülen kiadatását

Trump cáfolja Fethullah Gülen kiadatását

Útrakész a Déli-sarkra induló Rakonczay Gábor

Útrakész a Déli-sarkra induló Rakonczay Gábor

Happy TV: élő adásban jelentkezett be a srebrenicai mészáros

Happy TV: élő adásban jelentkezett be a srebrenicai mészáros

Nocsak: már készül az első játék a PlayStation 5-re?

Nocsak: már készül az első játék a PlayStation 5-re?

Kleinheislerék bepörögtek Telkiben - videó

Kleinheislerék bepörögtek Telkiben - videó

Újsághirdetésben toboroz mozdonyvezetőket a MÁV

Újsághirdetésben toboroz mozdonyvezetőket a MÁV