szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Barcelona szakvezetője nyilatkozatában Pepe sportszerűtlen megmozdulásait, Jose Mourinhót és a látványos mérkőzést emelte ki, a vasárnap esti El Clásico után.

A portugál válogatott védő már korábban is sok fejtörést okozott az ellenfeleknek, most a Barcelona ellen is volt számtalan olyan megmozdulása, amivel sikerült kivívnia az ellenfél edzőjének a haragját: "Ha most Pepe azt mondja, hogy mi színészkedünk, akkor csak annyit mondhatok, hogy mi pedig egy egész estés filmet adhatnánk ki azokból a rúgásokból, amiket a játékosaimnak kiosztott" - kezdte nyilatkozatát a Barcelona szakvezetője, Tito Vilanova.

Az idei szezon előtt kinevezett tréner nem mehetett el Jose Mourinho bírót illető kritikái mellett sem: "Azok után, hogy végig arról volt szó, hogy nem fogunk a játékvezetőkről beszélni, Mourinho fogta magát és elkezdett velük foglalkozni. Ezért mondtam neki, ha a bírókkal akar foglalkozni, akkor mindegyik ítéletet vegyünk górcső alá, ne csak azt, ami őt érdekel."

Elégedett volt Vilanova
©

A kritikák után foglalkozott egy kicsit a mérkőzéssel is Vilanova, aki egyetértett kollégájával abban, hogy a tegnapi találkozón nagyot játszott mindkét csapat: "Mourinho azt mondta, hogy szerinte nagyon jó mérkőzést játszottunk, és én is ugyanezt mondhatom. Jó kapcsolatban vagyunk egymással, most már mindig üdvözöljük egymást. Amikor segédedző voltam, akkor nem nagyon foglalkozott velem" - hívta fel az érdekes összefüggésre a figyelmet a Barca edzője.

Vilanova kitért arra is, hogy a várakozásokkal ellentétben miért hagyta a kispadon Alex Songot, miért inkább Adrianónak szavazott bizalmat: "Song ismeri már az elképzeléseinket, de még el kell sajátítania. Azért részesítettem előnyben Adrianót, mert gyorsabb és most erre volt szükségünk a Real ellen. Gratulálok a védelemnek, amely négy alapembere nélkül is helyt állt. Nagyon elégedett vagyok azokkal, akik tegnap pályára léptek."

A találkozó után maradt a nyolcpontos különbség a két csapat között. A Barcelona továbbra is az élen áll, míg a Real Madrid az ötödik pozícióban tanyázik.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Független alkotóműhelyt hoznak létre az SZFE tiltakozó polgárai

Független alkotóműhelyt hoznak létre az SZFE tiltakozó polgárai

A BMW M sportmodelleket viszik, mint a cukrot

A BMW M sportmodelleket viszik, mint a cukrot

Játékot csináltak 2020 szörnyűségeiből – böngészőből indíthatja

Játékot csináltak 2020 szörnyűségeiből – böngészőből indíthatja