szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Tegnap délután az Everton és a Liverpool 2-2-es döntetlennel végzett, bár a 94. percben szabályos góltól fosztotta meg a Poolt a játékvezető. Gerrard felelősségre vont a partjelzőt, aki csak hiszi, hogy Suarez lesen volt a gólnál.

Steven Gerrard már a győzelmet ünnepelte, amikor tudatosult benne, hogy a játékvezető érvénytelenítette a gólt, les címén. A "vörösök" csapatkapitánya rohant is felelősségre vonni az asszisztenst, aki beintette a szabálytalanságot. Amikor Gerrard igen határozottan lépett fel vele szemben, meglepő választ kapott.

"Láttam az esetet még egyszer, és nagyon szomorú vagyok. Szabályos gól volt. Három pontot kellett volna zsebre tennünk, nem csak egyet" - kesergett a Liverpool középpályása.

A partjelző ítéletével kapcsolatban a következőket mondta: "Nem volt les és nekem nehéz ezt megmagyarázni. Az egyetlen ember, aki ezt megtehetné, az a partjelző. Oda is mentem hozzá, megkérdeztem, hogy valóban les volt-e? Erre ő a következőt válaszolta: 'azt hiszem'. Ezzel nem győzött meg. Ha minden döntést a ligában 'azt hisszükre' alapozunk, akkor nagy bajban leszünk."

A mérkőzés egy korábbi jelenetére is felhívta a figyelmet Gerrard. Az Everton második gólja előtt ugyanis egy vitatható szituációban a hazaiak kapták meg a labdát bedobásnál: "A második góljuknál tisztán miénk lett volna a bedobás. Ezt meg is ítélte a partjelző, de a játékvezető (Andre Marriner) valamiért mást látott. Nekik adta a labdát és ebből kaptuk a második találatot."

Gerrard végül elárulta, hogy sajnálja a csapatot, mert úgy érezte, hogy végre igazán együtt voltak. Kijött a lépés és megérdemelték volna a győzelmet: "Egyetlen csapat volt, amelyik futballozni akart, és ezek mi voltunk" - tette hozzá az elkeseredett csapatkapitány.

Nézzék meg a teljes mérkőzés összefoglalóját, benne a Liverpool érvénytelenített találatával, amelyen egyértelműen látszik, hogy nem lesről született:


 

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Két balatoni kempingből egyet sikerült eladni a Bahartnak

Két balatoni kempingből egyet sikerült eladni a Bahartnak

Nápolyt megrengette Maradona halála – galéria

Nápolyt megrengette Maradona halála – galéria

Duma Aktuál: A kormány a vétóval olyan, mint a kellemetlen szomszéd a lakógyűlésen

Duma Aktuál: A kormány a vétóval olyan, mint a kellemetlen szomszéd a lakógyűlésen