szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Placer és a Colfax középiskolásai között rendezett amerikaifutball mérkőzésen egyszercsak feltűnt egy ittas fiatalember. Többen csak méregették, hogy mit csinál, amikor az apák akcióba léptek.

A bódult állapotában csak ténfergő fiatalon látszott, hogy nem tudja mi a szándéka, de miután elhajított egy műanyag flakont, magához vett egy tojáslabdát. A tárggyal a kezében elkezdett sétálni az egyik szülő felé, amikor hátulról megérkezett a meglepetés. Az apák azonnal leteperték, majd hatan rávetették magukat a nagyot küzdő fiatalra. Addig gyötörték, míg végül sikerült megbilincselni, majd elszállítani, a nézők nagy örömére. Íme a jelenetsor:

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Magyar is van Elena Ferrante kedvenc szerzői között

Magyar is van Elena Ferrante kedvenc szerzői között

Becsempészi a Google a Stadia játékait az iPhone-okra

Becsempészi a Google a Stadia játékait az iPhone-okra

Vádat emeltek a csengeri örökösnő ellen

Vádat emeltek a csengeri örökösnő ellen