szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Kiakadt Juhász Roland, az Anderlecht magyar játékosa, mert féléves mellőzöttsége után most a klub első csapata helyett csak az U21-es kerettel készülhet - derül ki a focista Nemzeti Sportnak adott interjújából.

Juhász Roland, az Anderlecht játkosa ma Brüsszelben csatlakozik a klub U21-es keretéhez, velük készül, nem pedig az első csapattal Törökországban - mondta a focista a Nemzeti Sportnak.

"Vicces... Nem hittem volna, hogy hét és fél év után ide jutunk. Mert az rendben van, hogy egy edző nem számol valamelyik játékosával, de hogy ennyi idő után így bánjanak valakivel, az már sok. Mintha legalábbis embert öltem volna" - mondta Juhász a lapnak.

"Az elmúlt fél évben is, amikor nemigen vettek emberszámba, becsülettel tettem a dolgom, nem szóltam egy rossz szót sem senkiről. Hihetetlenül bánt ez az eljárás, meg az, hogy a korábbi hét évet, amikor betegen, sérülten is vállaltam a játékot, mintha mindenki elfelejtette volna" - tette hozzá a focista.

Bár az angol bulvárlapok szerint a Sunderland, a West Ham és az Everton is érdeklődhet Juhász iránt, a védő most a Nemzeti Sportnak azt mondta, egyelőre nincs semmilyen konkrétum az esetleges átigazolásval kapcsolatban. "A híreket olvasom, jólesik, hogy ilyen fél év után is akadnak jelentkezők. Küzdök némi meccshiánnyal, de tudom, gyorsan vissza tudnám szerezni a formámat" - mondta Juhász.

Juhász arról is beszélt, nincs olyan helyzetben, hogy válogasson, de szeretne Nyugat-Európában játszani és "hihetetlenül" vonzza a Sunderland és a Premier League. Hozzátette, ennek ellenére nem mondana nemet a Dniprónak sem.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
100 ezer forintos jutalmat kapnak a fővárosi hajléktalanszállók dolgozói

100 ezer forintos jutalmat kapnak a fővárosi hajléktalanszállók dolgozói

Óriási segítséget kapnak a Windows 7-felhasználók

Óriási segítséget kapnak a Windows 7-felhasználók

Tesztet csinál és a maszkhordásra figyelmeztet egy új, egyiptomi robot

Tesztet csinál és a maszkhordásra figyelmeztet egy új, egyiptomi robot