szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Katarban folytatja pályafutását az MKB Veszprém kézilabdázója, Carlos Pérez. A játékos 16 év után hagyja el magyarországi klubját.

Egy katari csapathoz szerződik Carlos Pérez, a Veszprém kézise - közölte a játékos a magyar klub honlapján megjelent interjúban.

"Nehéz erről beszélni, hiszen mégis csak tizenhat év közös munka, sikerekben gazdag több, mint másfél évtized ért véget" - mondta Pérez. "Csütörtökön délután felülök a repülőre és Katarba utazom, ahol szombaton új csapatomban, az Al-Shamalban már pályára is lépek".

Carlos Ortega vezetőedző, "elődjéhez Mocsai Lajoshoz hasonlóan azt mondta, hogy nyugodtan szóljak, ha fáradt vagyok, ha sok a munka, ha valami már nehezemre esik" - tette hozzá a játékos. "S itt jutottam el odáig, hogy nekem már valóban megterhelő a folyamatos, naponta elvégzendő, nagy fizikai igénybe vétel".

"De ha nagyon őszinte akarok lenni, már a motiváció sem volt a régi. Talán úgy lehetne megfogalmazni legjobban az egészet, hogy elfáradtam. Jobban, mint gondoltam volna. S akkor jött a katari ajánlat. S végül az ottani világbajnokság kezdetéig aláírtam a szerződésemet. A családom is hamarosan utánam jön. Addig Veszprémben maradnak" - mondta Pérez.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hétfőn még Orbán Viktorral egyeztetett Vidnyánszky, akiről mostanra kiderült, hogy koronavírusos

Hétfőn még Orbán Viktorral egyeztetett Vidnyánszky, akiről mostanra kiderült, hogy koronavírusos

Somogyi Zoltán: Krumplizmus – Az ellenzék esélyeiről

Somogyi Zoltán: Krumplizmus – Az ellenzék esélyeiről

Valóban az értintésmentes fizetés a legbiztonságosabb?

Valóban az értintésmentes fizetés a legbiztonságosabb?