szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Továbbra is Dobos Imre a Magyar Súlyemelő Szövetség (MSSZ) elnöke, a régi-új vezetőt egyedüli jelöltként a vasárnapi sportági tisztújító közgyűlésen választották újra négy évre 47 igen, 19 nem szavazattal és 3 tartózkodás mellett.

A több mint háromórás közgyűlésen az elnök ellenzéke kisebbségben maradt, szakmai és anyagi természetű kifogásait a többség rendre leszavazta.

Dobos Imre felvetésekre reagálva elmondta, hogy a szövetség irodájának működtetése évi 17 millió forintba kerül, ebből 5 milliót áll a Magyar Olimpiai Bizottság, a többi költséget az MSSZ támogatói fedezik. Hozzátette, hogy az elmúlt négy esztendőben közel 70 millió forint érkezett be a szponzoroktól.

A küldöttek, akik a közgyűlésen tíztagú elnökségre mondtak igent, Elek Istvánt társelnöknek, Dénes Ákost pedig tiszteletbeli elnöknek választották meg.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!