szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Dinamo Moszkva magyar balszélsője, Dzsudzsák Balázs iránt érdeklődik az angol Liverpool és azolasz Internazionale csapata is - mondta Vörösbaranyi József, a játékos ügynöke.

A magyar balszélső az előző szezonban jó hatást gyakorolt a Dinamo Moszkvára, ahol 27 első osztályú meccs alatt öt gólt szerzett - írja a The Sports Review. A 27 éves játékost még két és fél éves szerződés köti a Dinamóhoz, amely a hírek szerint 10 millió fontért válna meg tőle.

Vörösbaranyai József megerősítette, hogy az Inter és a Liverpool is puhatolózott a magyar válogatott játékosnál, de Dzsudzsák nem kérte a Dinamótól, hogy engedjék el, mivel jól érzi magát Moszkvában, és jól kijön Dan Petrescu edzővel. Ettől függetlenül akármi megtörténhet - tette hozzá Vörösbaranyi.

A brit sportlap felidézi, hogy Dzsudzsák eddig 53-szor volt válogatott, klubcsapataiban pedig 268 meccsen 76 gólt lőtt.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Bajnai Gordon és a DK is Demeter Szilárd kirúgását várja

Bajnai Gordon és a DK is Demeter Szilárd kirúgását várja

A társas vadászatokra nem vonatkozik a gyülekezési tilalom

A társas vadászatokra nem vonatkozik a gyülekezési tilalom

Radnai Károly: Amilyen a társadalom, olyan az adórendszer

Radnai Károly: Amilyen a társadalom, olyan az adórendszer