szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Barcelona kulisszatitkai címmel könyvet adtak ki a magyar vízilabda-válogatott legutóbbi világbajnoki győzelméről.

Barcelona kulisszatitkai címmel látott napvilágot a magyar férfi vízilabda-válogatott nyári világbajnoki sikerének emléket állító könyv.

©

A csütörtöki sajtóbemutatón elhangzott, hogy a több mint 300 oldalas, fotókkal gazdagon illusztrált kötet szerzője, Stuber Sándor a csapat internetes oldalának szerkesztőjeként személyesen követte nyomon felkészülés közben és a különböző viadalokon a háromszoros olimpiai bajnokból lett szövetségi kapitány, Benedek Tibor által irányított, új összetételű nemzeti együttest.

Az összes szereplővel készített, részletező-elemző, mélyebb interjúkból kirajzolódik a barcelonai világbajnoki siker háttere úgy, ahogyan azokat a játékosok és vezetőik megélték. A személyes interjúkat egy-egy sztori követi, a kiadvány végén pedig megtalálható a válogatott idei összes meccsének jegyzőkönyve, nyilatkozatokkal, statisztikai adatokkal kiegészítve. A kötetet 16 oldalas színes fotómelléklet zárja.

Benedek Tibor, akit több játékosa is elkísért a sajtóbemutatóra, így ajánlotta a könyvet: "Ez a mű halhatatlanná tett egy szupercsapatot, amely váratlanul jutott fel a világ tetejére, és bármi történik is majd ezeknek a fiúknak az életében, nevük 2013-ban örökre összeforrott."

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
„Csodálatos érzés”: Kinyitottak a mozik New Yorkban

„Csodálatos érzés”: Kinyitottak a mozik New Yorkban

Túrázni indult a Perseverance Mars-járó, és ha már így tett, útközben fotózott is

Túrázni indult a Perseverance Mars-járó, és ha már így tett, útközben fotózott is

Reggel óta titok övezi Orbán nagyon fontos hibabejelentő telefonszámát

Reggel óta titok övezi Orbán nagyon fontos hibabejelentő telefonszámát