szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az amerikai Thayer Healey lefilmezte balul sikerült bázisugrását. Szerencsére túlélte, de csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk a megtekintését.

Nagyon kemény videót tettek közzé még novemberben a Vimeón, az amerikai Thayer Haeley bázisugró lefilmezte ugyanis a saját balesetét. A meredek sziklafalról elrugaszkodó ugró ernyője a nyitás után összecsavarodik, őt pedig a fal felé sodorja, így először a lába közé kap egy kiálló sziklát, majd onnantól nem sikerül visszavennie az uralmat az ernyő felett, többször lefejeli a falat (szerencsére védősisakban), majd a fal tövében lévő bozótosba zuhan. A zuhanás pár másodperces, de a több kameraállásból, HD-minőségben, lassítva lejátszott felvételek alá olyan zenét kevertek, amely durva videoklippé teszi az egészet. Haeley túlélte, de eltört a csigolyája, a szeme megsérült, varrni kellett, eltört az álla, megrándult a csuklója és zúzódásokat szenvedett.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!