szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Felesége, fia és lánya az autóversenyző ágyánál várja, hogy Michael Schumacher állapota változzon. 11 órára új híreket ígérnek a síbalesetet szenvedett autóversenyzőről.

Michael Schumacher betegágyánál várja családja, hogy az autóversenyző állapota jobbra forduljon – írja a BBC. Felesége, Corinna, lánya, Gina Maria és fia, Mick még a történtek hatása alatt állnak, valósággal sokkolta őket Schumacher síbalesete – közölte Sabine Kehm, az autóversenyző menedzsere.

"A családja szemlátomást rosszul van. Sokkban vannak" – fogalmazott a menedzser.

A hétszeres Forma-1-bajnok vasárnap szenvedett súlyos síbalesetet a francia Alpokban található Meribel üdülőhelyen. Súlyos fejsérülése miatt azonnal megoperálták a grenoble-i kórházban, és azóta is mesterséges kómában tartják.

Jean-Francois Payen, a Grenoble-i Egyetemi Kórház intenzív osztályának vezetője egy korábbi sajtótájékoztatón nem akart jóslatokba bocsátkozni Schumacher állapotáról. Hozzátette, ha Schumacher nem hordott volna sisakot, "ma nem volna köztünk".

A következő sajtótájékoztató délelőtt 11 órakor várható.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
5 millió koronavírus elleni oltást foglalt be a kormány

5 millió koronavírus elleni oltást foglalt be a kormány

36 milliárdot kapott Tombor András tehetséggondozó alapítványa

36 milliárdot kapott Tombor András tehetséggondozó alapítványa

206 kilométerrel árulnak egy 21 éves különleges Mercedes A-osztályt

206 kilométerrel árulnak egy 21 éves különleges Mercedes A-osztályt