szerző:
hvg.hu

Még a dolgozók mobiltelefonját is elveszik munkakezdés előtt abban a lausanne-i kórházban, ahol Michael Schumacher lábadozik.

Michael Schumacher abban a lausanne-i kórházban fekszik, ahol már Roger Moore-t és George Harrisont is kezelték. A Paris Match francia lap fotókat közölt a 400 négyzetméteres parkkal körbevett rehabilitációs klinikáról, ahol sűrűn ültetett fák takarják el a kórházi szobák ablakait.

A kórház híres a diszkréciójáról, a dolgozóknak le kell adniuk a mobiltelefonjaikat, hogy ne tudják lefotózni és drágán eladni a híres betegekről készült képeket.

Schumacher gyógyulását a svájci Blick szerint egy német nő, Karin Diserens segíti, ő az ideggyógyászati rehabilitációs osztály főorvosa. Egy ún. Erigo robottal stimulálják a mesterséges kómából felébredt Forma-1-es legenda izomzatát és vérkeringését.

Schumacher tavaly december végén szenvedett síbalesetet, megsérült az agya, majdnem fél évig kómában a grenoble-i kórházban feküdt, mígnem két hete átszállították Svájcba.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!