szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A német lehallgatási botrányra utal az a mém, ami az Egyesült Államok berlini nagykövetségére kihelyezett, a labdarúgó-válogatott vb-győzelméhez gratuláló üzenetet figurázza ki.

"Gratulálunk a német csapatnak! Ui: Mi már ezt korábban tudtuk." – Az NSA gratulációja Németországnak.

©

Sajnos a berlini amerikai nagykövetségnek nincs ilyen jó humora. A falra kifüggesztett üzenet eredetije ez:

©

Németország nemrég kiutasította az amerikai titkosszolgálatok berlini vezetőjét, miután kiderült, az NSA a németekről is kémkedett. Korábban arra derült fény, hogy lehallgatták Angela Merkel mobilját is.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!