szerző:
hvg.hu/MTI

Kikapott az olaszoktól Benedek Tibor vízliabda-válogatottja a kazanyi vébén, így a magyar csapat nem került be a legjobb négy közé.

A magyar vízliabda-válogatott két góllal is vezetett az olaszokkal szemben a keddi vébémeccsen, de végül az ellenfél szerezte meg a győzelmet 8-7 arányban a kazanyi vizes vébén.

A vereség azt jelenti, hogy a magyar csapat nem jutott be a legjobb négy közé és az 5-8. helyért játszhat, csütörtökön pedig a szerb-amerikai negyeddöntő vesztesével találkozik. A válogatott így nem szerez Kazanyban olimpiai indulási jogot sem.

Benedek Tibor együttese júniusban a világliga bergamói szuperdöntőjének helyosztóján 10-5-re legyőzte az olasz válogatottat, a két csapat júliusi összecsapásán, a margitszigeti Vodafone Kupa zárómérkőzésén viszont a vendégek nyertek 8-6-ra.

©

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Bajnai 7 tézise a gazdaságról a HVG-ben

Bajnai 7 tézise a gazdaságról a HVG-ben

Étterem ment tőzsdére Budapesten

Étterem ment tőzsdére Budapesten

Megállapodást írt alá a kerékpárosklub és Tarlós

Megállapodást írt alá a kerékpárosklub és Tarlós

Meghalt a lettek eurovíziós sztárja

Meghalt a lettek eurovíziós sztárja

Visszakerült a POKET zsebkönyveket árusító automata a Madách térre

Visszakerült a POKET zsebkönyveket árusító automata a Madách térre

Elfogyott a pénz a brit rakétaautó mögül

Elfogyott a pénz a brit rakétaautó mögül