szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ha még nem nevetett egy jót ma, nézze meg a Magyar Úszószövetség elnökének ATV-s interjúját. Gyárfás Tamás először tagadta, hogy valaha is látta volna Bol-dogot, "az emberméretű szörnyületet", amelynek horrorisztikus fotója az interneten terjedt hétfőn. Miután előkerült a közös fotójuk, Gyárfás végül elismerte, hogy a 2017-es vizes vb kabalája "ronda". Az interjúból az is kiderült, hogy a félresikerült kabalafigurát valaki szívességből készítette az úszószövetségnek. Bol-dog plüssállat verziója egyébként egészen aranyos.

A beszélgetés kedd este hangzott el az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

Gyárfás Tamás először védte a 2017-es budapesti vizes vb kabalaállatát, amely plüssfiguraként tényleg egészen jól mutat. Azt mondta, Dmitrij Medvegyev orosz miniszterelnöknek és Hosszú Katinkának is tetszett a plüssállat, amelyet "meg lehet szeretni".

Amikor Kálmán Olga műsorvezető rámutatott a kabalaállat emberméretű verziójáról terjedő képre, Gyárfás Tamás kerek perec azt mondta: "ezt nem ismerem". "Ez a Bol-dog" - mutatott a plüssállatra.

©

Erre a szerkesztők előkeresték azt a képet, ahol az úszószövetség elnökével közösen szerepel Bol-dog. Gyárfás erre először úgy reagált: "ez egy ember, aki fölvett egy maszkot. Azt hitte, hogy ez egy kész plüssállat?" Szavaiból kiderült, szerinte az alábbi képen látható figura egészen más, mint a fönti képen szereplő horrorváltozat, ami "túl sovány".

©

Szó szót követett, végül Gyárfás Tamás elismerte, hogy az emberméretű kabalafigura "ronda". Felajánlotta Kálmán Olgának, hogy pályázatot ír ki a kedvéért egy új kabala tervezésére. "Miért, erre nem volt pályázat?" - kérdezte a műsorvezető. Gyárfás úgy válaszolt: nem volt pályázat, baráti szívességből készítették a figurát a Magyar Úszószövetségnek.

A beszélgetés vicces része 8 perc 13 másodpercnél kezdődik:

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Fucsovics elődöntős Rotterdamban

Fucsovics elődöntős Rotterdamban

6201 új fertőzött, elhunyt 108 beteg

6201 új fertőzött, elhunyt 108 beteg

Eltüntették a radarról a NER magángépét

Eltüntették a radarról a NER magángépét