szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Pawel Fajdek emlékezetesen ünnepelte meg, hogy Pekingben újra világbajnok lett kalapácsvetésben. Miután átvette aranyérmét, bulizni indult, de a végén a taxira már nem maradt pénze.

A lengyel kalapácsvető, Pawel Fajdek 80.88 méteres dobásával megvédte címét, így Pekingben is ő lett az aranyérmes a világbajnokságon. Az eredményhirdetés után – ahogy az elvárható – el is indult megünnepelni az újabb sikert. Annyira jól sikerült azonban az éjszakai pekingi túra, hogy a sportoló másnap reggel nem találta saját érmét – írja egy kínai forrásra hivatkozva az Independent.

Itt még megvolt az érem.
©

Fajdek a rendőrséghez fordult, akik megpróbálták rekonstruálni az éjszaka történeteket. Így került a képbe taxisofőr, aki Fajdeket a szállására fuvarozta. Végül ő adta vissza az érmet tulajdonosának, miután kiderült, Fajdek pénz hiányában a nála lévő legnagyobb értékkel fizetett a hazaútért.

Később a Pekingben tartózkodó lengyel újságírók is megerősítették, hogy Fajdek elég sokat ivott az ünneplés során.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Teljesen lezárták az M5-ös autópályát

Teljesen lezárták az M5-ös autópályát

Újabb fertőzések, veszélybe került a Zöld-foki Köztársaság további szereplése a kézivébén

Újabb fertőzések, veszélybe került a Zöld-foki Köztársaság további szereplése a kézivébén

Joe Biden első lépése lesz visszavonni Trump több fontos intézkedését

Joe Biden első lépése lesz visszavonni Trump több fontos intézkedését